Volgende update vanuit…. AUSTRALIE…... - Reisverslag uit Plimmerton, Nieuw Zeeland van Rogier en Jessica Nieuwenhoven - WaarBenJij.nu Volgende update vanuit…. AUSTRALIE…... - Reisverslag uit Plimmerton, Nieuw Zeeland van Rogier en Jessica Nieuwenhoven - WaarBenJij.nu

Volgende update vanuit…. AUSTRALIE…...

Door: Rogier en Jessica

Blijf op de hoogte en volg Rogier en Jessica

09 November 2012 | Nieuw Zeeland, Plimmerton

Grapje!! Nog steeds vanuit Nieuw Zeeland! :D
Vandaag, vrijdag 9 november 2012, is Rogier zijn visum goedgekeurd!! Joehoe, we mogen nu allebei legaal tot augustus 2013 werken :) Dat hebben we natuurlijk eventjes gevierd met een lekker NZ biertje!

Verder hebben we, naast het ‘werkende leven’, nog een weekendje met zijn vieren gekampeerd.
We zijn naar ‘The Pinnacles’ gereden. Dit is nog verder in het zuiden van het Noord eiland, bij Cape Palliser. Gelukkig zat het weer, ondanks de slechte voorspellingen, mee! Hier hebben we onze tentjes op een mooie DOC campsite gezet en vanuit daar hebben we onder andere de vuurtoren bekeken, wilde zeehondjes en zeeleeuwen gezien, gevist vanaf het strand, een mooie trekking door de pinnacles gemaakt (hier is de nieuwe film ‘The Hobbit’ trouwens ook opgenomen) en lekker bij een kampvuurtje gezeten. De terugreis nemen we een toeristische route, waarbij we ook nog even vast komen te zitten met de auto, oeps... dit keer rijden we niet in een 4x4! Gelukkig waren er vlakbij nog meer mensen te vinden en met z’n allen drukken we de auto er weer uit. Daarna stoppen we nog bij een ‘Pighunt’, allemaal mannen zijn in het weekend op jacht geweest en brengen hier hun vangst terug; ree, wilde zwijnen, geiten, konijnen etc. Bijzonder om te zien!

Met een gerust hart werken we dus nog eventjes door. Nu we weten dat Rogier zijn visum is goedgekeurd, kan Jessica ook wat om zich heen kijken naar misschien een andere leuke(re) baan.
En we kunnen weer nieuwe plannen smeden!

Tot de volgende keer!

Veel liefs Rogier en Jessica

• 09 November 2012 - 09:32

Oom Piet En Tante Jantsje:

Hallo

Wat geweldig voor rogier jullie doen het fantstisch. Nog veel plezier .weer prachtige foto,s

We hopen jullie toch weer eens in nederland te ontmoeten. Groetjes

• 09 November 2012 - 10:11

Cor En José:

Hee, Rogier gefeliciteerd.
    We zijn benieuwd naar die nieuwe plannen!!

• 09 November 2012 - 11:22

Dre & Sri:

Hee toppers,

Bedankt voor de update:)
    Gefeliciteerd met het visum, niet meer Illegaal dus:)
    Zo te zien vermaken jullie nog prima, enne Jess good luck met een leukere baan vinden. Die Octo heeft het maar weer goed voor elkaar zeg whaa.

Tot de volgende x.

Liefs ons

• 09 November 2012 - 11:32

Titia:

Wat goed zeg! Fijn dat jullie nu weer wat verder vooruit kunnen kijken :) Liefs!

• 09 November 2012 - 16:42

Trijntje:

Hoii lieverds! Leuk weer iets te horen en wat fijn dat ook voor Rogier het visum is goedgekeurd.. Nu met een gerust hard verder reizen/werken en plannen maken... Ook erg mooie foto's weer! Wow, wat is het daar mooi.. Groot gelijk dat jullie daar nog een tijd blijven! Geniet ervan, pas goed op elkaar en tot horens. Liefs en een dikke knuffel!

• 09 November 2012 - 22:43

Jacko:

he kiwi's

dus nu allebei geen illlegale werknemer meer ! goed hoor
    nu jij nog zo'n relaxte baan jessica
    maare mooi stijgertje gebouwd octo wil ik ook wel met dat uitzicht.
    wat hebbe jullie het toch slecht daar haha

have a nice time

groetjes ik

• 09 November 2012 - 23:24

Ing, Ed And The Kids:

Hay,

Dus nu echt officieel "legaal" in het land van de schoapies................Gefeliciteerd.

Een hele dikke kus van ons.

• 10 November 2012 - 08:37

M&E:

mooooimooimoooi. Wat is het groen daar he! Ik had stiekempjes gehoopt dat jullie echt weer naar Aussie kwamen....hihi we komen snel een keertje bij jullie op vakantie!!
    geniet van deze rust in jullie koppies en succes met een leuke baan vinden Jess!

Xxx Ons

• 11 November 2012 - 10:45

Jetske:

Wat super dat het visum erdoor is! Wel fijn toch een beetje duidelijkheid.. En nu hopen om die mooie baan! Fotos zien er weer prachtig uit, en jullie stralen nog steeds!
    Liefs Jet