Goedemorgen Nederland... - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Rogier en Jessica Nieuwenhoven - WaarBenJij.nu Goedemorgen Nederland... - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Rogier en Jessica Nieuwenhoven - WaarBenJij.nu

Goedemorgen Nederland...

Blijf op de hoogte en volg Rogier en Jessica

03 April 2013 | Nederland, Nederland

Wij zijn weer in Friesland! Gisteren heeft onze familie ons (15 uur na de geplande aankomsttijd...) van Schiphol afgehaald. Het is heerlijk om ze weer te zien en vooral om ze weer een dikke knuffel te geven! Wij zijn nu nog herstellende van de zogenaamde 'jetlag', maar eerdaags zullen we onze hoofdjes hier en daar wel even laten zien ;)

Dikke knuffel en tut van ons

• 03 April 2013 - 13:57

Katja:

Haai Toppers,

Back to Holland!!! SUPER JA!! :)
    Tot snel.

xxx katja

• 03 April 2013 - 14:00

Lizette:

Heeey schatten,

Lekker bijkomen nu! Het was heerlijk om jullie gisteren weer even in "real life" te zien en te knuffelen!
    Doe rustig aan en geniet van het weerzien van iedereen!

Fijn dat jullie weer veilig terug zijn in ons kikkerlandje.

xxx liz

• 03 April 2013 - 14:02

Katja En Arjan:

Jullie treffen het wel met het weer. Een waar klein zonnetje :)

• 03 April 2013 - 14:03

Patty:

Welkom terug in Nederland!! Hopelijk voor jullie (en voor iedereen hier haha) arriveert het mooie weer ook snel! Dat went een stuk makkelijker.. Sterkte met de jetlag en veel plezier met het weer zien van alle vrienden, kennissen en familie! Liefs, Patty

• 03 April 2013 - 14:09

Malou En Erwin:

Welkom thuis! :-) lekker veel slapen! Xx

• 03 April 2013 - 14:24

Barry En Marrit:

Welkom thuis!!! Liefs ons

• 03 April 2013 - 14:28

Mark:

Welkom terug!! ik hoop dat jullie de tijd van jullie leven hebben gehad...maar gezien de verhalen twijfel ik daar niet aan :-)
    Het lijkt me leuk tzt eens af te spreken, dan probeer ik direct Milly naar Nederland te lokken ;-)
    Nu lekker bijkomen van jullie jetlag....en straks sterkte met wennen!

Groetjes
    Mark

• 03 April 2013 - 14:31

André En Sriani:

Welkom thuis en tot snel..

xxx dré en sri

• 03 April 2013 - 14:36

Titia:

Hey skatties,

Welkom terug in Nederland! Dat zal wel weer even wennen zijn...

Hopelijk tot snel,

Liefs,
    Frans en Corine

• 03 April 2013 - 15:20

Fienke En Martin:

Welkom thuis!!! Lekker bijkomen en we hebben heel veel zin om jullie binnenkort weer te zien!! Tot snel!

• 03 April 2013 - 15:45

Frans Bakker:

fijn dat jullie na zo'n lange, enerverende, reis weer veilig in fryslan zijn.
    groet van Frans en Margriet en kids

• 03 April 2013 - 16:51

Jan En Margarete:

Welkom thuis,en nu bijkomen van de jetlag, en ongetwijfeld heel wat bij te kletsen
    Groeten, Jan en Margarete

• 03 April 2013 - 16:56

Annet:

Jaaaaaaaaaaaaa, ze zijn weer thuis!!! Welcome home! Binnenkort drinken we het wijntje waar we al anderhalf jaar over mailen. mmmm, wat zal ie lekker smaken. Succes met acclimatiseren... :-) dikke kus van ons

• 03 April 2013 - 17:14

Frans En Olga:

Welkom thuis. Lekker bijkomen hier.

• 03 April 2013 - 17:25

Rinke De Lang:

Welkom thuis!

Liefs Rinke

• 03 April 2013 - 17:35

Cor En José:

Welkom thuis.
    We zijn benieuwd naar de rest van jullie verhalen.
    Wanneer jullie zover zijn, horen we het wel.
    groetjes uit Egmond aan Zee

• 03 April 2013 - 19:11

Jacko:

welkom thuis

net op tijd om de vorst nog mee te maken

herstel maar snel van de jetleg

groetjes mij

• 03 April 2013 - 19:24

Johan&Annie:

Welkom terug in Nederland, Lekker bijkomen van de reis en dan langzaam weer terug in het ritme. Dat zal niet meevallen. Tot ziens.

• 03 April 2013 - 20:54

Leonie Eijkmans :

Hoi,
    Welkom thuis in Nedeland! Ik heb al jullie reisverslagen met veel plezier gelezen! Het lijkt al weer zo lang geleden dat ik jullie in Moskou ontmoette, jullie hebben echt een prachtige reis gemaakt. Mochten jullie een keer in het zuiden van het land zijn, kom dan gerust langs. Groetjes!

• 03 April 2013 - 21:35

Trijntje:

Haa lieverds,

Welkom terug en tot heel snel!

Liefs Trijntje.

• 03 April 2013 - 23:35

Jannie En Leo:

Welkom thuis, Roger en Yes, wat zullen jullie de prachtige natuur missen, de spanning, het avontuur, het werken in het verre land aan de andere kant van de wereld.
    De verliefde pappegaaien, het gemis van de fotocamera, ( doet mij denken aan het sarafeestje bijna 10 jaar terug) maar gelukkig naar veel gestoei en ballorigheid toch weer terug,die camera en fotoos.
    Nu is het voor jullie acclamatiseren, en weer een pas op de plaats maken.Een geweldige ervaring rijker in jullie leven.
    Fijn om jullie reisverslagen mee te mogen maken, en tot binnenkort.
    lieve groet, leo en jannie

• 04 April 2013 - 06:32

Dolly:

Welcome back Jessica en Rogier. Ik ga jullie verhalen missen. Maak ook hier een mooie tijd ervan alsof je elke dag wederom op avontuur ben.

Misschien tot ziens.

• 04 April 2013 - 07:06

Patricia & Ben :

Komen jullie hier ook weer gauw je hoofdjes laten zien?? Wij missen jullie!!! Xxxx